Toepassingen

Bedrijfsvoertuigen

Het bedrijfswagenpark is tegenwoordig het visitekaartje voor uw bedrijf. Spuiterij Clay is uw partner voor het aanbrengen van de complete huisstijl, maar ook voor het onderhoud aan de lak. Ook schade-herstel werkzaamheden en roest verwijderen behoren tot de mogelijkheden. Bedrijfsauto’s, vrachtwagens, bussen of reclameborden. Alles in uw kleur en wens, wij regelen dat voor u.

Uitstraling is een onderdeel van het positioneren van uw bedrijf. Als uw bedrijfsvoertuigen goed in de “verf” zitten en netjes afgewerkt zijn, geeft dat een vertrouwd gevoel. Eenheid van kleur en stijl creëert een gevoel van vertrouwen van de buitenwereld in uw bedrijf. Dit geldt ook zeker voor voertuigen en producten die verkocht of verhuurd dienen te worden. De conservering draagt voor een belangrijk deel bij in het vertrouwen wat de klant krijgt van het product!

  • Trekkers
  • Opleggers en bakwagens
  • Bussen groot en klein
  • Bestelauto’s
  • Oldtimers
  • Reclameborden
Hoogwerker oranje spuiten
Vrachtwagen groen spuiten
Bedrijfswagen blauw gespoten met oranje accenten
Shovel blauw gespoten
Bedrijfswagen oranje spuiten

Industriële objecten

Industriele objecten in de cabine
Spuiten industriële objecten
Spuiten industriële objecten
Industriële objecten in werkhal

Het spuiten van industrieel spuitwerk is een zeer ruim begrip. Onze jarenlange ervaring op dit gebied heeft er toe geleid dat we voor ieder probleem een geschikte oplossing hebben. Wij zijn dan ook van alle markten thuis; kunststoffen, hout en metaal. Uiteraard te veel om hier gedetailleerd op in te gaan.

  • Kunststoffen: ABS/EPDM/PP/PU/PVC/etc.
  • Metalen: staal/RVS/aluminium/gietijzer/etc.
  • Hout: MDF/gefineerd/blank & kleur/etc.
  • Prototypes & modellen

Speciale objecten

Veelzijdigheid vraagt ook om interesse en vakmanschap. Elk object en materiaal heeft zijn eigen specifieke kenmerken, eisen, of voorkeuren. Hier wordt door kennis en de faciliteiten, die in huis aanwezig zijn, op ingespeeld. In de loop der jaren hebben we zo al veel problemen opgelost, door deze ervaringen zijn knelpunten van anderen voor ons vrij snel vertaald naar een oplossing.

Het stralen van natuurproducten zoals hout, glas en steen vraagt altijd volledige aandacht omdat schade onomkeerbaar is. Dit geldt ook voor oldtimers stralen. Vele oldtimers hebben een verlenging van hun levensverwachting gekregen dankzij ons vakmanschap op het gebied van stralen en conserveren.

Off shore speciaal object
Spuiten speciale objecten
La Place borden spuiten
Speciaal object geel spuiten

Particulieren

Boot spuiten - Spuiterij Clay
Toegangshek gespoten
Radiatoren wit gespoten
Oldtimer spuiten

Spuiterij Clay doet ook verschillende werkzaamheden voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan het spuiten van een toegangshek, deuren of radiatoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Menu
Chat openen
Scan de code
Snel solliciteren? Dat kan hier!