Schadeherstel & Strakmaken

Herstelwerk

Aanrijdschade

Licht spuitwerk

Roest verwijderen

Compleet overspuiten

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor strakmaken. Denk hierbij aan het herstellen van slijtageplekjes, gaatjes en deukjes.

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die gespecialiseerd zijn in dit werk. Hierdoor kunnen we onze klanten garanderen dat de reparaties op een professionele en efficiënte manier worden uitgevoerd. Bij ons kan je erop vertrouwen dat je beschadigde object in goede handen is en dat het zo snel mogelijk weer in zijn oorspronkelijke staat wordt hersteld.

Samen bereik je meer dan alleen

De kleinere schades aan vrachtwagens, aanhangers, trailers en bedrijfsvoertuigen herstellen wij zelf door middel van lassen, warmstoken of richten. Daarnaast hebben we goede samenwerkingsverbanden, zodat we grotere schades in samenwerking kunnen herstellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field

Onze andere diensten

Stralen

Door een object te stralen worden er ongewenste materie materialen zoals walshuid, roest, oude verf en andere onzuiverheden verwijderd door kleine deeltjes, zoals grit, zand of glaskorrels, onder hoge druk op het oppervlak te spuiten. Het resultaat is een schoon oppervlak dat geschikt is voor verdere behandeling.

Polyurea

Polyurea is een thermisch spuitmateriaal dat vaak wordt gebruikt in combinatie met hotspray. De combinatie polyurea en hotspray resulteert in een zeer sterke, slijtvaste coating die een lange levensduur heeft. Polyurea kan worden aangebracht op beton, metaal, hout en andere oppervlakken.

Schooperen

Schooperen is een oppervlaktebehandeling voor metalen waarbij op staal/ ijzer een laagje zink of een legering van zink en aluminium wordt aangebracht.
Dit laagje zorgt ervoor dat het staal beschermd is tegen roest en andere schade, waardoor de levensduur wordt verlengd.

Spuiten

Bij Spuiterij Clay hebben we keuze uit alle in de markt beschikbare natlak spuittechnieken.

Hiermee kunnen we elke klantspecifiek coating-, lak- of verfsysteem aanbrengen op elk object, van een schroef tot een trailer, van een enkel stuk tot repeterende hoeveelheden.

Menu
Chat openen
Scan de code
Snel solliciteren? Dat kan hier!