Polyurea

  Polyurea

De voordelen van polyurea coating

Polyurea is een materiaal dat bekend staat om zijn kracht en duurzaamheid, waardoor het lang meegaat. Het is een geschikt materiaal voor natte omgevingen vanwege de vochtbestendige eigenschappen en ideaal voor industriële omgevingen vanwege de weerstand tegen chemicaliën.

Een van de belangrijkste voordelen van polyurea is dat het naadloos kan worden aangebracht, waardoor het een strakke coating vormt die extra bescherming biedt tegen externe invloeden. Het materiaal heeft ook een hoge weerstand tegen slijtage en is tot wel 250% rekbaar, waardoor het geschikt is voor toepassingen met veel beweging en wrijving.

Polyurea is flexibel en past zich makkelijk aan aan de bewegingen van het oppervlak, wat beschadigingen voorkomt. Bovendien heeft het materiaal een snelle uithardingstijd, waardoor het snel en efficiënt kan worden aangebracht zonder lange wachttijden.

Polyurea kan worden aangebracht op een groot aantal verschillende oppervlakken en is beschikbaar in verschillende kleuren en texturen. Hierdoor is het geschikt voor vele toepassingen, zowel binnen als buiten.

Een Polyurea coating is geschikt voor diverse toepassingen

Slijtvaste coatings voor laadbakken

Bescherming van transportmiddelen zoals voertuigen en machines

Bescherming van metalen tanks en containers in industriële omgevingen

Beschermende coatings voor beton en metalen oppervlakken

Decoratieve coatings voor interieurs en exterieurs

Waterdichte coatings voor daken, vloeren en muren

Beschermende coatings voor betonnen structuren zoals bruggen en tunnels

Antislip Coatings voor vloeren en trappen

Coatings voor zwembaden en andere wateropslag faciliteiten

Beschermende coatings voor offshore-constructies zoals olieplatforms

Geluiddempende coatings voor wanden en plafonds

Polyurea bij Spuiterij Clay

Als je op zoek bent naar een partner voor het aanbrengen van polyurea coatings middels hotspray, dan is Spuiterij Clay de juiste keuze. We hebben de juiste apparatuur en expertise in huis om de coating snel en efficiënt aan te brengen, terwijl we de kwaliteit waarborgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field

Onze andere diensten

Stralen

Door een object te stralen worden er ongewenste materialen zoals walshuid, roest, oude verf en andere onzuiverheden verwijderd door kleine deeltjes, zoals grit, zand of glaskorrels, onder hoge druk op het oppervlak te spuiten. Het resultaat is een schoon oppervlak dat geschikt is voor verdere behandeling.

Schadeherstel

Schade na een ongeval, door weersinvloeden of als gevolg van slijtage?

Spuiterij Clay is in staat om uiteenlopende schades aan je bedrijfswagens of bedrijfsvoertuigen te verhelpen. Denk hierbij aan aanrijdschade, roest verwijderen, licht plaatwerk en compleet overspuiten.

Schooperen

Schooperen is een oppervlaktebehandeling voor metalen waarbij op staal/ ijzer een laagje zink of een legering van zink en aluminium wordt aangebracht.
Dit laagje zorgt ervoor dat het staal beschermd is tegen roest en andere schade, waardoor de levensduur wordt verlengd.

Spuiten

Bij Spuiterij Clay hebben we keuze uit alle in de markt beschikbare natlak spuittechnieken.

Hiermee kunnen we elke klantspecifiek coating-, lak- of verfsysteem aanbrengen op elk object, van een schroef tot een trailer, van een enkel stuk tot repeterende hoeveelheden.

Menu
Chat openen
Scan de code
Snel solliciteren? Dat kan hier!