Diensten

Stralen

Door een object te stralen worden er ongewenste materialen zoals walshuid, roest, oude verf en andere onzuiverheden verwijderd door kleine deeltjes, zoals grit, zand of glaskorrels, onder hoge druk op het oppervlak te spuiten. Het resultaat is een schoon oppervlak dat geschikt is voor verdere behandeling.

Spuiten

Bij Spuiterij Clay hebben we keuze uit alle in de markt beschikbare natlak spuittechnieken. Hiermee kunnen we elke klantspecifiek coating-, lak- of verfsysteem aanbrengen op elk object, van een schroef tot een trailer, van een enkel stuk tot repeterende hoeveelheden.

Schooperen

Schooperen is een oppervlaktebehandeling voor metalen waarbij op staal/ ijzer een laagje zink of een legering van zink en aluminium wordt aangebracht.
Dit laagje zorgt ervoor dat het staal beschermd is tegen roest en andere schade, waardoor de levensduur wordt verlengd.

Polyurea

Polyurea is een thermisch spuitmateriaal dat vaak wordt gebruikt in combinatie met hotspray. De combinatie polyurea en hotspray resulteert in een zeer sterke, slijtvaste coating die een lange levensduur heeft. Polyurea kan worden aangebracht op beton, metaal, hout en andere oppervlakken.

Schadeherstel

Schade na een ongeval, door weersinvloeden of als gevolg van slijtage? Spuiterij Clay is in staat om uiteenlopende schades aan je bedrijfswagens of bedrijfsvoertuigen te verhelpen. Denk hierbij aan aanrijdschade, roest verwijderen, licht plaatwerk en compleet overspuiten.

Menu
Chat openen
Scan de code
Snel solliciteren? Dat kan hier!