Wij zijn op zoek naar een enthousiaste: (afstudeer) stagiair marketingcommunicatie

Wat ga je doen?

Spuiterij Clay is actief in het spuiten van bedrijfsvoertuigen en industriële objecten. De bedrijfsvoertuigen en industriële objecten worden hier vaak in een desbetreffende bedrijfskleur afgeleverd, dit geeft vaak een mooie visuele uitstraling. Deze processen en resultaten (voor en na) willen wij graag delen met de buitenwereld, om zo een beter beeld te geven wat wij precies doen binnen ons bedrijf. Hierbij willen wij huidige en potentiële klanten aanspreken en laten zien dat wij kwaliteit bieden. Kort gezegd willen wij dat er content ontwikkeld wordt voor op de sociale media, op dit moment overwegen wij in de vorm van storytelling en visuele vormgeving.

Daarnaast willen wij dat er een strategie wordt uiteengezet om een beter beeld te creëren over wat wij doen en wie wij zijn, om zo ons imago als bedrijf te verbeteren. Hierbij heb jij de mogelijkheid om de door jouw geleerde strategieën een eigen draai te geven, denk hier aan SEO, content marketing en sociale media. De stage zal dus bestaan uit het opstellen, uitvoeren en analyseren van een strategisch marketingplan.

Wat bieden wij?

 • Ruimte om je eigen ideeën uit te werken
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Een eigen werkplek in ons vernieuwde kantoor
 • Een marktconforme stagevergoeding
 • Leuke collega’s
 • Ruimte voor school
 • Flexibele werktijden
 • Begeleiding waar nodig is

Wat wij van jouw verwachten

 • Je volgt een HBO studie in de richting marketing of communicatie
 • Je werkt zelfstandig en neemt initiatief
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift
 • Je hebt een passie voor marketing en past je geleerde theorie graag toe
 • Je bent in staat problemen te analyseren en hierbij juiste en kritische vragen te stellen.

 

Bij interesse of vragen kan je bellen/WhatsAppen met 06-14758001 of e-mailen naar menno@spuiterijclay.nl

Vorig bericht
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste: Spuiter
Menu