BEDRIJFSWAGENS

BEDRIJFSVOERTUIGEN

HOTSPRAY COATING
Straalwerk


In onze straalcabine L 20 x B 6 x H 7,5 m kunnen wij uw straalwerk verrichten. Het geheel stralen van o.a. machines, machine onderdelen, afsluiters, regelaars, skirts, chassis,  velgen, trailers, laadkleppen, graafmachines, hoogwerkers etc. Ook het deels stralen van alleen de roestige delen van objecten of voertuigen behoort tot de mogelijkheden. Wij stralen met korund wat als voordeel heeft dat het geen roestsporen achterlaat of schade aanricht aan lagers of andere kwetsbare bewegende delen.

Glasparelstralen behoort ook tot de mogelijkheden

Mobiel stralen

         
Indien ter plaatse iets gestraald dient te worden is dit ook mogelijk. Dit kan een stalen object zijn maar ook een gevel om bijvoorbeeld graffiti te verwijderen

Speciaal straalwerk
         
Door de jarenlange ervaring en interesse in het vak, hebben we al jarenlang een goede reputatie op het gebied van het stralen van  hout (meubels), steen (gevels) en dun plaatwerk (oldtimers). 
Stralen van deze materialen heeft helaas een slechte reputatie, het is echter zeer goed mogelijk met de juiste inzet, expertise, aandacht, passie en geduld. 

INDUSTRIËLE OBJECTEN

SPECIALE OBJECTEN

Adres

Nijverheidsweg 14
2821 AT Stolwijk
Nederland

E-mail: info@spuiterijclay.nl

Telefoon: 0182-342703